Benvingut a 360K Consultors Financers, li farem guanyar temps

ES

CAT

08192 Sant Quirze del Vallès

Ronda Maiols, 1 Despatx 212

+34 659 97 65 25

+34 634 90 77 73

info@360kapital.com

Serveis

Serveis /Finançament de circulant

FINANÇAMENT DE CIRCULANT

(Factures, pagarés, administració pública)

DESCOMPTE DE PAGARÉS

Per què esperar llargs venciments per cobrar un pagaré si pots descomptar en 24 hores?

T'oferim un servei àgil i ràpid per descomptar les teves efectes comercials sense necessitat de contractar una línia de descompte. El millor d'aquest tipus de finançament és que no consumeixes CIRBE i pots mantenir les teves fonts de finançament habituals. A més, no importa si figures en fitxers com RAI, ASNEF o tens deutes amb Hisenda o Seguretat Social *.

 

Com veus, els requisits són pocs, només necessitem el pagaré i la factura per finançar.

 

* Només aplicable per a descomptes de pagaré que s'emetin a l'ordre.

 

FACTORING PÚBLIC

Si treballes per al sector públic, segur saps que pot haver alguns retards en el pagament als proveïdors i això genera tensions de tresoreria. Gràcies al factoring públic de BORROX, pots garantir la liquiditat de la teva empresa mes a mes encara que tinguis apunts en fitxers com RAI o ASNEF.

 

Oblida't d'avals, assegurances, garanties o despeses de notaria. T'oferim un mètode revolucionari que evita despeses innecessàries, que manté un cost fix per a totes les operacions que financis i la possibilitat de finançar només les factures que t'interessin.

 

A més, gràcies a la nostra tecnologia, vam pujar per tu la factura a FACe i el nostre sistema d'alertes et mantindrà informat de qualsevol canvi que hi hagi.

 

FACTORING PRIVAT

Aconsegueix el finançament per a la teva empresa anticipant les factures que tinguis de clients del sector privat. Només necessitem el teu DNI o CIF, el del teu client i una còpia de la factura per realitzar l'estudi. El teu agent es posarà en contacte amb tu per comunicar-te la sanció de riscos, i si està aprovat, t'informarà del cost i gestions necessàries per a formalitzar la contractació.

 

Vols simular el cost de la teva operació?

Només omple aquestes dades.

El camí més curt al seu finançament

CONTACTEU

360K pretén professionalitzar l'àrea financera de pimes i autònoms, actuant com a conseller de gerència en l'àmbit financer, sent un col·laborador 100% extern.

Contacte

Ronda Maiols, 1 Despatx 212

08192 Sant Quirze del Vallès

Barcelona

+34 659 97 65 25

+34 634 90 77 73

info@360kapital.com