Benvingut a 360K Consultors Financers, li farem guanyar temps

ES

CAT

08192 Sant Quirze del Vallès

Ronda Maiols, 1 Despatx 212

+34 659 97 65 25

+34 634 90 77 73

info@360kapital.com

La nostra Missió

Qui som / La nostra missió

Missió i objectiu

de 360K CONSULTORS

360K pretén professionalitzar l'àrea financera de pimes i autònoms, actuant com a conseller de gerència en l'àmbit financer, sent un col·laborador 100% extern, sense cap tipus de vinculació laboral, eliminant així els costos fixos d'aquesta figura tan concreta, que passaria a ser un cost variable i amb tota probabilitat, d'intervenció puntual.

 

Entenem que basant-se en l'actual conjuntura econòmica, on l'accés al crèdit sol ser escàs o difícil d'aconseguir, les empreses i autònoms no poden renunciar a comptar amb l'ajuda d'un professional que els aporti opinió i sobretot, criteri financer en la presa de decisions que afectin el seu finançament aliè.

Així, comptar amb el suport d'un expert financer li aportarà a pimes i autònoms una visió financera objectiva per a la presa de decisions més adequades

 

Què podem aportar a la seva empresa / activitat amb

la nostra intervenció:

Auditoria Bancària.

Gestió del crèdit.

Revisió de criteris comptables.

Adaptació del pool bancari a les necessitats reals de l'empresa.

Optimització de les actuals línies de finançament de circulant.

Millora de la capacitat de negociació amb les entitats financeres.

Aportació de la visió financera en les decisions estratègiques i del dia a dia, respecte al finançament aliè que la seva empresa necessita.

Acompanyament financer a la gerència.

Des del nostre punt de vista, el principal valor afegit de la nostra gestió rau en donar-los suport / acompanyament, ja que a través d'aquesta col·laboració, exempta de condicionants ni obligacions per cap de les parts, l'empresari / autònom, pot comptar amb l'ajuda independent dels nostres professionals, que, coneixen bé el sector bancari, i el que és més important, saben aconseguir el finançament en el menor temps possible.

 

El camí més curt al seu finançament

CONTACTEU

360K pretén professionalitzar l'àrea financera de pimes i autònoms, actuant com a conseller de gerència en l'àmbit financer, sent un col·laborador 100% extern.

Contacte

Ronda Maiols, 1 Despatx 212

08192 Sant Quirze del Vallès

Barcelona

+34 659 97 65 25

+34 634 90 77 73

info@360kapital.com